Deau den Turk is aanvoerder van het Ajax Vrouwen Talententeam.
Deau den Turk is aanvoerder van het Ajax Vrouwen Talententeam.

Deau den Turk tegen PSG

Sport 672 keer gelezen

Leidschendam - Deau den Turk voetbalde met jongens bij RKAVV, Forum Sport en Wilhelmus. Sinds 2,5 jaar voetbalt ze bij Ajax Vrouwen. Met het Talententeam van de Amsterdamse vrouwen eredivisionist werd ze vorig seizoen kampioen van Nederland. 

In het kielzog van de in de Women Champions League debuterende Ajax Vrouwen speelde het Talententeam vorige week woensdagmiddag voorafgaande aan het die avond gespeelde groepsfaseduel Paris Saint Germain-Ajax een oefenduel tegen de leeftijdgenoten van ‘PSG’ op het prachtige multifunctionele en zwaarbeveiligde trainingscomplex van de meervoudige Franse landskampioen en Europese grootmacht. 


Deau den Turk (r. met aanvoerdersband) speelde met het Talententeam van Ajax op het traningscomplex van PSG een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Paris Saint Germain.

Ook voor haar in Parijs aanwezige moeder Shirley van der Mark een geweldige belevenis. “Ja! Het werd 2-1 voor PSG, maar dat is bijzaak. Deau is nu vaste aanvoerder! Het gaat super goed bij Ajax. De verwachting is dat ze zo spoedig mogelijk bij de trainingen van de Ajax Vrouwen aansluit. Dat zou helemaal geweldig zijn!”

Deau den Turk speelde met het Talententeam van Ajax op het traningscomplex van PSG een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Paris Saint Germain.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant