De kangoeroes, de jongste leden van VEO, doen een uur lang verschillende spelletjes. De trainers worden hiervoor speciaal opgeleid.
De kangoeroes, de jongste leden van VEO, doen een uur lang verschillende spelletjes. De trainers worden hiervoor speciaal opgeleid.

Gezellig druk bij trainingen Kangoeroes van VEO korfbal

Sport 507 keer gelezen

Sinds een paar weken is het gezellig druk bij de kangoeroetrainingen van korfbalvereniging VEO. Afgelopen zaterdag kwamen er 40 kinderen trainen in sporthal Essesteijn. De trainingen beginnen en eindigen met een gezellig dansje en tussendoor doen de kinderen allemaal leuke oefeningen en spellen. Zoals balanceren, trucjes met de bal, tikspellen, gooien, vangen en nog veel meer.  

In januari organiseerde VEO een Giga Kangoeroedag waar 700 kinderen aan deelnamen. Daarnaast vonden er inmiddels al op vier basisscholen clinics plaats waar ruim 400 kinderen aan meededen. De komende weken vinden er nog clinics plaats op de volgende vijf basisscholen: de Tandem, MMiXX, de Zonnewijzer, Professor Casimirschool en de Maria Bernadette.


Na afloop van de Giga Kangoeroedag en de clinics krijgen de kinderen een stickerkaart waarmee ze nog twee keer gratis kunnen meetrainen en uiteindelijk een medaille verdienen. De afgelopen weken hebben veel kinderen hier gebruik van gemaakt.

Gelukkig vonden tot nu toe 16 kinderen de trainingen zo leuk dat ze lid zijn geworden van VEO. Met deze nieuwe aanmeldingen zijn er nu 27 kangoeroes op VEO en nieuwe leden zijn uiteraard nog steeds welkom. De kangoeroes zijn de jongste leden (3 tot 6 jaar) van VEO. 

Meer informatie en aanmelden: https://doemee.veokorfbal.nl/.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant