Voetbalclubs plannen nieuwjaarsrecepties

vr 19 dec 2008, 15:06 Sport 1 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In de laatste week naar de winterstop kijken de voetbalclubs al vooruit naar het nieuwe kalenderjaar. Iedere club organiseert een nieuwjaarsreceptie, waarin de voorzitters de plannen voor 2009 bekend maken. Meestal maakt een club op dat moment een contractverlenging of de aankondiging van een nieuwe trainer bekend.

Zondag vierdeklasser Stompwijk’92 bijt het spits af wat betreft de nieuwjaarsrecepties. Deze staat voor de namiddag van Nieuwjaarsdag donderdag 1 januari gepland in het clubgebouw op sportpark de Meerhorst. De spelersselectie komt zondag 4 januari weer voor ’t eerst in sportieve zin bij elkaar. Traditioneel neemt de hele spelersgroep dan deel aan de Meerhorstloop.

Het bestuur van zondag eersteklasser RKAVV houdt haar nieuwjaarsreceptie op vrijdag 2 januari 2009 tussen 15:00 uur en 17:00 uur in de kantine van het clubgebouw aan de Kastelenring.

Zaterdag derdeklasser Forum Sport en zondag eersteklasser Tonegido organiseren op zaterdag 3 januari gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in de kantine van VoetbalPark ’t Loo in Voorburg. Om 15:00 uur zal er een wedstrijd plaatsvinden tussen het kampioenselftal van destijds hoofdklasser Tonegido uit 1994 en het elftal van DEVJO dat toen ook in de hoofdklasse maar dan op zaterdag speelde. Vanaf 16:30 uur zal de nieuwjaarsreceptie beginnen.

Zondag tweedeklasser Wilhelmus organiseert haar nieuwjaarsreceptie ook op 3 januari, maar begint een half uurtje later dan Forum Sport en Tonegido om 17:00 uur.

Het bestuur van SEV heeft de nieuwjaarsreceptie 2009 eveneens op zaterdag 3 januari gepland. Van 16:00 tot 18:00 uur is iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt welkom in clubgebouw De Veste op sportpark Kastelenring. De receptie wordt voorafgegaan door de traditionele wedstrijd SEV 1 – Oud SEV 1. De aanvang van die wedstrijd is om 14:00 uur; de wedstrijd duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Uit de krant