Forum Sport blijft meedoen

Sport 92 keer gelezen

Voorburg - In de 2e klasse C van het zaterdagvoetbal heeft HVC'10 zich in de race gehouden voor de titel door op eigen veld Valken'68 te verslaan. Ook Forum Sport deed goede zaken door Roodenburg volkomen kansloos te laten.

Forum Sport kreeg in de eerste helft tegen laagvlieger Roodenburg al een aantal goede kansen. Daarvan werd er slechts één benut door Regilio Bezemer. Ondanks de magere voorsprong werden de Voorburgers in de rust in de zetel geholpen. De Roodenburg-doelman moest geblesseerd afhaken en omdat de Leidse ploeg geen reserve goalie bij zich had, moest een speler plaatsnemen tussen de palen.

Voor Forum Sport het sein een tandje bij te schakelen. Wederom Regilio Bezemer zorgde voor de 2-0 en Jordy Hartgers zag de bal uit zijn hoekschop in één keer in het Leidse doel verdwijnen: 2-0. Daarmee was de doelpuntenhonger nog niet gestild. Op aangeven van Frank Raaijmakers scoorde weer Regilio Bezemer nog twee keer en bracht daarmee zijn totaal in deze wedstrijd op vier.

,,Het wordt heel spannend”, weet ook Forum Sport-trainer André Lourens, ,,het worden nog allemaal finales. Om te beginnen volgende week tegen DUNO. Als wij die weten te winnen, doen wij volop mee.”