SV leidschenveen krijgt gestalte. (foto Het Krantje).
SV leidschenveen krijgt gestalte. (foto Het Krantje).

SV Leidschenveen krijgt vorm

Sport 172 keer gelezen

Leidschenveen -"De jongste sportvereniging van Den Haag is zich met een sneltreinvaart aan het ontwikkelen", aldus het bstuur van het pas opgerichte SV Leidschenveen. "De afdeling tennis draait al op volle toeren en speelt op vrijdag 6 april 2012 haar eerste KNLTB-competitieronde. Ook de afdeling voetbal maakt grote vorderingen".

Al sinds de oprichting van de vereniging op 1 maart 2012 is het druk op sportpark De Dijken. Iedere maandag en woensdag wordt er door zo’n 100 jeugdleden getraind en worden en op zaterdagochtend wedstrijden gespeeld. Nu nog vriendschappelijk, maar met ingang van het nieuwe seizoen zal sv Leidschenveen zich officieel kunnen meten met de andere voetbal clubs. Maar ook activiteiten als de 35+ toernooien gaan gewoon door.

"Sinds twee weken is het nieuwe bestuur Voetbal van de vereniging actief en worden alle lopende zaken opgepakt. Niet alleen zijn inmiddels alle jeugdgroepen voorzien van een trainer/leider ook is er op 30 maart 2012 een zeer grote stap gezet in de ontwikkeling van de club".

Gerard Houwaard is bereid gevonden om te helpen met de verdere opbouw van de afdeling voetbal. Met groot enthousiasme is voetbaldier, zoals hij zichzelf omschrijft, Houwaard naar de club gehaald en hij heeft inmiddels zijn eerste stappen gezet op De Dijken. Hij gaat zich binnen sv Leidschenveen inzetten om de vereniging te laten uitgroeien tot een volwaardige, grote en gezonde sportvereniging. Want die potentie heeft de club in groeiwijk Leidschenveen".

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant