Ron de Roode teleurgesteld in Stompwijk'92

Sport 121 keer gelezen

Stompwijk - Vierdeklasser Stompwijk'92 verloor zondag de uitwedstrijd bij DoCos. In Leiden werd het 7-3 voor de ploeg van ex-Stompwijk'92-trainer Ton van der Bijl.

Voor Stompwijk'92 scoorden John Onderwater (1-1), Toby van Marwijk (1-2) en Nick Ammerlaan (4-3). Trainer Ron de Roode was erg teleurgesteld in zijn spelers.

"In de wedstrijdbespreking heb ik ze nog gezegd dat het kampioenschap nog niet gelopen is en dat we onze kansen moet blijven pakken, maar in de wedstrijd kwamen we overal tekort. We werden heel vaak op de counter en in de persoonlijke duels geklopt." Het verschil tussen het strijdlustige gelijkspel tegen koploper MMO vorige week en de matte vertoning zondag bij DoCos vindt De Roode te groot. "De wedstrijd waar het om gaat kunnen ze het wel opbrengen. Ik heb ze daar donderdagavond op de laatste training nog de complimenten voor gegeven en gezegd dat als we zo doorgaan het in de nacompetitie goedkomt. Natuurlijk hadden we het kampioenschap niet in eigen hand, maar een lijn doortrekken naar de nacompetitie komt ons spel en zelfvertrouwen alleen maar ten goede. Met twee extra spitsen Dick van der Salm en Jarno van Rijn erbij wilde ik een signaal afgeven, maar het werd niet opgepakt. Deze week ga ik met de jongens praten hoe dat nou kan gebeuren. Tegen Semper Altius in de halve finale van de bekerstrijd kunnen ze me het tegenovergestelde bewijzen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant