SEV nacompetitiefinalist....

Sport 131 keer gelezen

Leidschendam - Derdeklasser SEV heeft zich zaterdag geplaatst voor de nacompetitiefinale. Na vorige week in Bleiswijk al te hebben gewonnen (0-1) werd het thuis 3-0 voor de Kastelenringbewoners door doelpunten van Jan Henk Willemse, invaller Erik van Dijk (1e balcontact kopgoal) en opnieuw Jan Henk Willemse uit de rebound van een fraaie vrije trap op de kruising van Olivier van Nierop.

SEV was heer en meester en wist dat in het vierde kwart van de wedstrijd nadrukkelijk in resultaat uit te drukken. In een tweeluik (2 & 9 juni) met poulegenoot Lugdunum, dat tweedeklasser RAS uitschakelde, wordt bepaald wie er komend seizoen in de felbegeerde tweede klasse uit mag komen.

In de competitie werd twee keer van Lugdunum gewonnen. "In daarin zit 'm het gevaar", zegt trainer Frank Dobbe. "Onderschatting ligt op de loer. Ik verwacht dat we de tweestrijd gaan winnen natuurlijk, maar deze twee weken zal ik de nadruk leggen op het niet onderschatten van de club die een tweedeklasser uitschakelde." De ploeg van Dobbe kent geen schorsingen, maar nog wel twee geblesseerde spelers. "Stefan Duppen, die zaterdag van Zwolle waar hij met de RKAVV jeugd zat gewoon zelf naar Leidschendam kwam waardoor mijn camper aan de ketting bleef, viel uit met een enkelblessure, maar die valt achteraf mee. Peter van Dijk speelde nog niet.

De enkelblessure, die hij uit bij Soccer Boys opliep, wordt continu behandeld. Deze of volgende week is hij er weer bij."

Opstelling SEV: Patrick Bom; André van Lochem, Rik Orta, Sander van Wissen, Björn van Haarlem; Marvin Pieneman, Stefan Duppen (65. Erik van Dijk), Jerry Speelberg (80. Olivier van Nierop); Nick Rapmund, Jan Henk Willemse, Michael Bruce (75. Kjell van Wissen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant