VCSW hoofdsponsor RKAVV

Sport 347 keer gelezen

Leidschendam - Zondag hoofdklasser RKAVV heeft een nieuwe hoofdsponsor. Voor 2 jaar en met een optie voor nog eens 2 jaar heeft Verduin Consultancy Sociale Wetgeving (VCSW) zich verbonden aan de Leidschendamse voetbalclub, waarvan het afgelopen seizoen al subsponsor was. VCSW prijkte toen op de rugzijde van het shirt; vanaf dit seizoen dus op de borstzijde.

VCSW-eigenaar en directeur Dennis Verduin is geen onbekende van de club. De jonge ondernemer voetbalde zelf in het eerste elftal, maar een slepende enkelblessure dwong Verduin al vroeg in zijn loopbaan te stoppen met voetballen. Dennis Verduin is een ambitieuze man. Vanaf eind jaren negentig studeerde hij achtereenvolgens met succes af in technische informatica (Mondriaan ICT), hoger management (HBO University), regie op verzuim/sociale zekerheid (certificaat Hogeschool van Arnhem/Nijmegen) en sociale zekerheid & arbeidsrecht (HBO Leiden University).

Hij deed vanaf 2006 werkervaring op bij het opzetten van een restaurant, in de automatisering bij de CS Group, als teamleider in de kledingindustrie bij Mexx en als directeur bij KincaidFisher, voordat hij vanaf november 2011 vanuit het hoofdkantoor aan de Laan van Nieuw-Oost Indië in Den Haag VCSW in korte tijd transformeerde tot landelijk specialist in sociale wetgeving.

Enkelblessure

Ook in het voetbal toonde Verduin ambities. Hij maakte op 17 jarige leeftijd zijn debuut in de spelersselectie van RKAVV, maar besloot medio 2012 na vijf jaar blessureleed en twee jaar revalidatie van een enkeloperatie (vergelijkbaar met de enkel van legende Marco van Basten) zijn voetbalcarrière te moeten beëindigen. Verduin bleef lange tijd strijdbaar en geloven in een terugkeer.

Op 6 september 2007 schreef hij op HetHaagsAmateurvoetbal.nl een reactie op de beterschapwensen die hij kreeg. “De artsen hebben aangegeven dat de kans minimaal is dat ik terug kom, maar daar geloof ik natuurlijk niet in. Op het moment ben ik al bezig met herstel, voordat ik geopereerd wordt. Elke dag fiets ik naar mijn werk, want ik moet mijn conditie en bovenbeen op peil houden! ….. Sinds ik mijn enkelbanden in de senioren drie keer heb ingescheurd ben ik nooit meer 100% fit geworden en nu heb ik de tijd om dit te realiseren. Geloof mij maar als ik zeg dat ik goed terugkom!”

Terug als sponsor

Tussentijds kwam hij ook terug, maar de rentrees waren van korte duur. Vorig seizoen keerde Verduin als subsponsor terug bij RKAVV. Daar was hij erg blij mee. “Voor mij is dit de ultieme mogelijkheid tot een veelbelovende samenwerking tussen mijn bedrijf en ‘mijn’ club.” En die band houdt niet alleen bij hem op. VCSW-werknemers Levi de Witt, Marc van Versendaal (beiden RKAVV3) en Rob van Min (RKAVV1) zijn goede bekenden van de club.

Middels clubvoorzitter Henry Steffens laat RKAVV weten superblij met VCSW als hoofdsponsor te zijn. “Dat er in deze economisch lastige tijden er toch bedrijven als VCSW zijn die inzien dat sport een essentieel onderdeel is van de samenleving en daaraan hun steentje willen bijdragen, is natuurlijk prachtig. We kijken uit naar een langdurige en intensieve samenwerking.”

Nieuwe leider

Verduin heeft zijn sportieve ambities dan niet waargemaakt. Zijn ambities als ondernemer wel. Op dezelfde website HetHaagsAmateurvoetbal.nl liet Verduin op 6 september optekenen. “Ik heb maar één doelstelling, die ik vaker heb neergelegd: Ik wil de nieuwe leider worden van RKAVV en met die club belangrijk in de Hoofdklasse worden."

"Deze doelstelling zal ik nu echt niet veranderen of in de prullenbak gooien. Het geeft me juist meer motivatie om nu aan iedereen te laten zien waar ik toe in staat ben.” Als voetballer heeft de ambitieuze Verduin de hoofdklasse helaas niet gehaald, maar als hoofdsponsor nu wel."

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant