TTL organiseert weer een trainingstraject, samen met Runnersclub Nieuw Duivenvoorde (archieffoto).
TTL organiseert weer een trainingstraject, samen met Runnersclub Nieuw Duivenvoorde (archieffoto).

Start loopseizoen bij TTL

Sport 86 keer gelezen

Leidschendam - Na een boven verwachting succesvol triatlonseizoen is voor Duursportvereniging TTL het loopseizoen aangebroken. Snelle fietsen maken plaats voor kleurrijke hardloopschoenen en loopwedstrijdjes verschijnen op de planning. Zoals ieder jaar zal een trainingstraject ter voorbereiding op de City-Pier-Cityloop starten. In samenwerking met Runnersclub Nieuw Duivenvoorde wordt 3 keer per week getraind voor de 10 of 21km.

In navolging van het geslaagde Start2Tri-triathlontraject eerder dit jaar zal TTL ook dit CPC-traject een boost geven. Met twee extra, heel enthousiaste en ervaren trainsters zal het traject ook voor beginnende lopers toegankelijk zijn. Trainsters Barbara en Diana zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer waarbij het goed lopen is voor de 10km-deelnemers.

Ook iedereen die eens een 21km wil lopen of zijn tijd op die afstand wil verbeteren komt aan zijn trekken. Georgette Parlevliet en Gerard van der Laan nemen deze groep op sleeptouw en brengen de lopers met een zelfverzekerd gevoel naar de finish van de halve marathon. Om goed voorbereid te zijn is dit 12-weekse traject voorzien van een drietal testloopjes om de voortgang te meten.

Ook gezelligheid is natuurlijk van belang voor een goede prestatie. Daarom begint het CPC-traject met een ontbijtloop, is er halverwege nog een ontbijtloop en wordt afgesloten met een afterparty waarbij de lopers hun overwinning kunnen vieren. Het CPC-traject is ook toegankelijk voor niet-leden. Meer informatie en inschrijven via www.duursportverenigingttl.nl en via twitter: @ttleidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant