Volgende week is er weer het basisscholentoernooi van tafeltennisvereniging VVV.
Volgende week is er weer het basisscholentoernooi van tafeltennisvereniging VVV.

Kindertafeltennisfeest VVV

Sport 40 keer gelezen

Leidschendam - Tafeltennisvereniging VVV uit Leidschendam-Voorburg organiseert dit jaar de 26e editie van het alom geroemde basisscholentoernooi, een supergezellig sportevenement voor leerlingen uit de bovenbouw, afkomstig van zo'n 40 scholen uit de regio.

Op 23 december staan vanaf 10.00 uur de speeltafels klaar voor scholieren uit de groepen 5 en 6, om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de snelste balsport ter wereld. Op 24 december is deze kans er voor leerlingen uit de groepen 7 en 8.

De beste school mag naar de landelijke finale in Zwolle. De leerlingen wacht een heuglijke dag boordevol sportief plezier, spectaculaire demonstraties, consumpties en veel leuke prijsjes. Dit alles vindt, - onder begeleiding van ervaren VVV-organisatoren - plaats in onze gezellige, versierde zaal.

Deelname aan dit tafeltennisfeest kost een bescheiden 5 euro. Inschrijven kan tot en met 21 december door 5 euro te storten op giro 1687182 van VVV onder vermelding van The Battle, naam, school, groep en telefoonnummer. Zie ook www.ttv-vvv.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant