Loekie van der Sar neemt de waardebon voor het cabrioweekend in ontvangst. Links de auto die zij ter beschikking krijgt.
Loekie van der Sar neemt de waardebon voor het cabrioweekend in ontvangst. Links de auto die zij ter beschikking krijgt.

ACL geeft weekend cabrio rijden weg voor hole in one

Sport 317 keer gelezen

Leidschenveen - Auto Centrum Leidschendam, gevestigd aan de Oude Middenweg 237 in Den Haag/Leidschenveen, had tijdens de Golfweek van de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh een 'weekend cabrio rijden' als prijs beschikbaar gesteld.

Deze prijs kreeg je niet zomaar? Als je tijdens de openings- of slotwedstrijd een 'hole in one' maakte, dan was je de gelukkige winnaar/winnares. Nu was het tijdens één van die twee wedstrijden niet gelukt om de bal direct in de hole te krijgen, maar tijdens de wedstrijd op de 'Vriendinnendag' heeft de Voorburgse Loekie van der Sar wél de 'hole in one' gemaakt op hole 16. Een prachtige prestatie én de enige tijdens de hele Golfweek.

Als je een 'hole in one' gemaakt hebt, dan is het traditie om iedereen in het clubhuis een drankje te geven. Loekie heeft die traditie in ere gehouden – zelfs nu er maar liefst 140 deelneemsters waren aan de wedstrijd! Omdat Loekie niet alleen een enthousiast lid is van Leeuwenbergh Golf, maar ook een héél trouwe vrijwilligster, heeft Auto Centrum Leidschendam de prijs tóch aan haar toegekend. Zonder vrijwilligers, geen vereniging! "Daarom verdient Loekie van der Sar deze prijs en gaat zij héérlijk een weekendje cabrio-rijden!", aldus Thea van der Maarel van Auto Centrum Leidschendam. "Heel veel plezier namens het team van Auto Centrum Leidschendam."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant