De TTL-clubkampioenen Roel van den Hoek en Jet Metz (l.).
De TTL-clubkampioenen Roel van den Hoek en Jet Metz (l.).

Clubkampioenen 2015 van TTL bekend

Sport 918 keer gelezen

Leidschendam - De onderlinge strijd in de clubkampioenschappen van Duurtsportvereniging TTL was dit jaar weer zeer intensief. De competitie bestaat uit vier rondes, waarbij alle onderdelen van een triatlon aan de orde komen: zwemmen, fietsen en hardlopen en vaak in een combinatievorm.

Roel van den Hoek uit Leidschendam wist dit jaar een paar punten meer te verzamelen dan nummer twee Dave Paul. Met een tweede plaats in de afsluitende tijdrit heeft Roel zijn eerste plek zeker weten te stellen. De derde plaats was dit jaar voor Jan Vermond. Bij de dames heeft Jet Metz bijna alle prijzen binnen gehaald. Bij drie van de vier onderdelen is zij als eerste dame gefinisht.

De tweede plaats is voor Janne Mikla die meestal vlak na Jet over de streep kwam. De derde plaats dit jaar is voor Lucy Houdijk. Volgend jaar is er natuurlijk ook weer een clubcompetitie bij TTL. Meer informatie over de activiteiten en een lidmaatschap van TTL op http://duursportverenigingttl.nl of via e-mail: bestuur@duursportverenigingttl.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant