Op de reservebank van SV Nootdorp naast de dug-out John Karelse, Dick Boereboom, Dick Sloos junior en sportverzorger Erwin Lemmers.
Op de reservebank van SV Nootdorp naast de dug-out John Karelse, Dick Boereboom, Dick Sloos junior en sportverzorger Erwin Lemmers.

Voorburgs voetbalverleden in één oogopslag

Sport 221 keer gelezen

Voorburg - SV Nootdorp-Forum Sport was zaterdag meer dan een gewone competitievoetbalwedstrijd. Het was ook een wedstrijd met rijke Voorburgse voetbalsentimenten.

Op de reservebank van SV Nootdorp zaten naast de dug-out John Karelse, Dick Boereboom, Dick Sloos junior en sportverzorger Erwin Lemmers. Karelse was in het verleden trainer van SV Voorburg, Tonegido en Wilhelmus. Boereboom was profspits bij FC Den Haag, maar ook bij Tonegido. Dick Sloos junior speelde vanaf zijn jeugd bij SV Voorburg en keerde daar als speler en assistent-trainer terug voordat de club fuseerde. Lemmers voetbalde bij SV Voorburg. Lourens wordt op zijn beurt geassisteerd door Pierre Schultz, die nog met Dick Sloos bij SV Voorburg voetbalde en onder John Karelse dat ook nog bij Tonegido deed.

Uiterst rechts op de foto Jeffrey Spaans, die nog bij RKAVV voetbalde. In de basis bij SV Nootdorp stonden keeper Yannick Augustinus en Marcley 'Ola' Manuela. Zij speelden vorig seizoen nog bij Wilhelmus, waarvan de selectiespelers Paul Janssen, Mathijs Wartna, Riemer Bovet en Brady Koot (zie tribune op achtergrond foto) hun voormalige ploeggenoten kwamen aanmoedigen.

Update 2-12-2015
Volgens John Karelse mist de redactie van Het Krantje nog een belangrijke toevoeging. Sportverzorger Erwin Lemmers heeft namelijk ook ooit in het eerste van Tonegido gespeeld: "Hij maakte zelfs een heel belangrijk doelpunt, wat een nog belangrijkere overwinning opleverde", aldus Karelse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant