Matthijs van der Heiden in actie. Uiteindelijk kwam VVV net een game tekort voor het kampioenschap (foto: PR).
Matthijs van der Heiden in actie. Uiteindelijk kwam VVV net een game tekort voor het kampioenschap (foto: PR).

VVV ondanks winst nét geen kampioen

Sport 123 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen weekend stond VVV heren 1 voor een schier onmogelijk opgave in de tweede divisie. Het team ontving het sterke SKF2, dat aan kop stond.

VVV zou 8-2 moeten winnen om het kampioenschap van de Veenendalers af te snoepen. Matthijs van der Heiden won zijn eerste partij netjes met 3-0 van Pieter van den Berg. In de tweede werd het publiek meteen getrakteerd op geweldig tafeltennis. Werff Thomas speelde tegen Pim Mostert. Deze partij werd pas in de laatste spannende game in de verlenging besloten met winst voor SKF. Nolan Schultz wist zich na twee verloren games met succes sterk terug te vechten; 2-1 voor VVV. De dubbel ging met 0-3 verloren, zodat het kampioenschap opeens ver weg was.

Toch liep de spanning op, want VVV won partij na partij. Zo kwam VVV stapje voor stapje met 7-2 voor en was de laatste partij beslissend. Ook deze partij was bloedstollend en tot in de verlenging was onmogelijk te zien wie zou gaan winnen. Uiteindelijk won SKF echter toch en werd, ondanks de 7-3 winst van VVV, kampioen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant