De benodigde sets zijn binnen dus even feest vieren tijdens de wedstrijd, die daarna helemaal werd binnengehaald (foto: PR).
De benodigde sets zijn binnen dus even feest vieren tijdens de wedstrijd, die daarna helemaal werd binnengehaald (foto: PR).

Eén groot feest bij VVHaaglanden

Sport 129 keer gelezen

Voorburg - Het MA1 team van VVHaaglanden is een groep speelsters die al vanaf de mini's met elkaar volleybalt. Aangevuld met wat jongere meiden vormen ze een hechte, fanatieke groep meiden die alles geven voor hun sport.

Zaterdag 12 december speelden ze hun een na laatste wedstrijd van de eerste ronde. Er waren nog twee sets nodig om voor de concurrentie onbereikbaar te worden. Tegen DOS uit Schoonhoven was dat geen probleem. Onder leiding van Ron Scheepmaker en Rianne Tabak was het kampioenschap na de eerste 2 sets een feit. Na een kort feestje werd de wedstrijd nog even afgemaakt. De uitslag werd uiteindelijk 4-0 en dat laat maar weer eens zien hoe sterk dit team is.

De tweede helft van het seizoen zal MA1 uitkomen in de Topklasse. Na afloop vond de huldiging plaats met medailles, bloemen en taart waarbij ook wethouder Nadine Stemerdink aanwezig was. Bovendien werd door voorzitter Rob Velders bekend gemaakt dat VVHaaglanden in de Grote Clubactie de hoofdprijs heeft gewonnen voor de hele vereniging; een feest ter waarde van €5000,- met medewerking van Radio Veronica. Dat komt mooi uit, want in 2016 bestaat VVHaaglanden 65 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant