Het team van AVGV viel op elk onderdeel in de prijzen.
Het team van AVGV viel op elk onderdeel in de prijzen.

AVGV-dames springen eruit in Zoetermeer

Sport 415 keer gelezen

Voorburg - Afgelopen zaterdag vonden in Zoetermeer de districtswedstrijden plaats voor springen en airtumbling, niveau B en C. De twee ploegen van gymnastiekvereniging AVGV lieten een fantastische indruk achter en kwamen thuis met in totaal 8 prijzen op 9 onderdelen.

In de ochtend sprong de meisjes junioren C-ploeg op vier onderdelen. Bij de lange mat en bij de springplank / pegasus wonnen de meiden een knappe tweede prijs en lieten daarbij onder meer Pro Patria achter zich. Bij het onderdeel minitrampoline was het team een klasse apart. Maar liefst 10 andere ploegen werden verslagen en AVGV schitterde met een verdiende eerste prijs.

's Middags vielen de Turnsters C op elk onderdeel in de prijzen. Een derde prijs op de tumblingbaan, een tweede bij de minitrampoline en drie eerste prijzen op de onderdelen lange mat, minitrampoline / pegasus en springplank / pegasus. Deze wedstrijd liet zien dat AVGV een club is om rekening mee te houden en dat het team zich op kan maken voor springen op B-niveau. www.avgv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant