Bram Zonderop krijgt een oorkonde met de vermelding dat hij is verkozen tot clubheld van Leidschendam-Voorburg (foto: Sparta).
Bram Zonderop krijgt een oorkonde met de vermelding dat hij is verkozen tot clubheld van Leidschendam-Voorburg (foto: Sparta).

Bram Zonderop van clubheld AV Sparta

Sport 281 keer gelezen

Voorburg - Bram Zonderop, al 48 jaar drijvende kracht bij Atletiekvereniging Sparta, werd verkozen tot clubheld van amateursport in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Zonderop kreeg 166 stemmen en een gemiddeld cijfer 9.72. Tijdens de clubavond van AV Sparta in Voorburg ontving hij de oorkonde uit handen van Helen Gonzales, voorzitter AV Sparta. Zonderop is al 48 jaar actief als vrijwilliger bij de Atletiekvereniging Sparta, afdeling Voorburg-Leidschendam. Hij traint hier al jarenlang kinderen en volwassenen, onderhoudt de atletiekbaan en organiseert allerlei wedstrijden, zoals de Molenloop en de Light in the Night Kidsrun die vorige week vrijdag voor de tiende keer werd gehouden.

Je kunt eigenlijk niet bedenken, wat Bram niet heeft gedaan voor AV Sparta. Zelf laat hij zich hier nooit op voorstaan. Als je iets doet, doe je dat gewoon goed, is zijn instelling. Alle leden van AV Sparta zijn terecht trots op hun grote clubheld. Het AD organiseerde de verkiezing van clubhelden van de amateursport in alle gemeenten in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant