Respect voor elkaar en plezier in het spel voerden de boventoon tijdens Voetbal Verbindt (foto: Michel Groen).
Respect voor elkaar en plezier in het spel voerden de boventoon tijdens Voetbal Verbindt (foto: Michel Groen).

Voetbal Verbindt op de velden van Forum Sport

Sport 632 keer gelezen

Voorburg - Ondanks de weersvoorspellingen, was het tijdens het jaarlijkse toernooi Voetbal Verbindt van Fonteynenburg op vrijdag, 19 mei op de velden van Forum Sport in Voorburg best nog redelijk weer.

Tijdens het toernooi dat voor de 4e keer in Leidschendam-Voorburg plaatsvond, streden mensen met en zonder psychiatrische achtergrond met elkaar voor beker en vooral voor de eer. Zorgvragers en zorgverleners, voetballers en bankzitters speelden samen. Respect voor elkaar en plezier in het spel voerden de boventoon. Samen voetballen, samen verbinden en samen scoren!

Meer dan 20 teams, waaronder teams van Fonteynenburg, Humanitas, Limor, Parnassia, Reakt en Woej ontmoetten elkaar op deze sportieve dag. De dag werd om 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking en een barbecue voor de deelnemende teams en supporters.

Fonteynenburg ondersteunt en werkt samen met volwassenen met een psychiatrische aandoening. Deze mensen ervaren mogelijk ernstige psychosociale problemen bij het leiden van een gewoon leven. Samen wordt antwoord gevonden op de uitdagingen en vraagstukken van cliënten. De bijzondere expertise wordt ingezet om mee te werken aan hun herstel en terugkeer in de maatschappij. Fonteynenburg gelooft in de krachten en talenten van mensen. "Samen kleuren we de wereld mooier."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant