Archieffoto Molenloop (foto: pr Sparta).
Archieffoto Molenloop (foto: pr Sparta).

Memorial Run ter ere van Marcel Horrocks bij Sparta

Sport 839 keer gelezen

Voorburg - Ter ere van Marcel Horrocks wordt er op zaterdagmiddag 28 oktober om 15.00 uur een Memorial Run georganiseerd.

Deze Memorial Run wordt gelopen als estafette met groepjes van 3 lopers vanaf de baan van Sparta Voorburg op locatie Westvliet. Lopers die Marcel gekend hebben worden uitgenodigd mee te doen. Hij was een zeer gewaardeerd lid van atletiekvereniging Sparta die door een noodlottig ongeval is overleden. Marcel was voor iedereen een bekend voorbeeld en zeker binnen de atletiek regio Den Haag en omstreken. Deze datum is gekozen i.v.m. zijn verjaardag op 27 oktober .

Deze Memorial Run wordt gelopen als estafette met groepjes van 3 lopers anaf de baan van Sparta Voorburg op locatie Westvliet. De afstanden die achtereenvolgens gelopen worden zijn 1000 m (baan), 1500 m (baan) en 3000 m (Westvlietronde).

Zij die hier aan mee willen doen moeten zich melden bij Theo Sijbrandij trainer, coach Westvliet Sparta Voorburg. Er kan als groep of apart worden aangemeld. De deelnemers die apart aanmelden worden ter plaatse in groepjes ingedeeld waarbij zij hun voorkeur voor een afstand kunnen aangeven.

Aanmelden kan via het e-mailadres tm.sijbrandij@casema.nl, of tel. 06-53230116.
 

Uit de krant