Inwoners en verenigingsleden uit Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten aandragen in verschillende categorieën.
Inwoners en verenigingsleden uit Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten aandragen in verschillende categorieën.

Verkiezing sporters van het jaar 2017

Sport 430 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De verkiezing voor de Sportprijs 2017 komt er weer aan.De sportprijzen worden uitgereikt aan sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg die dit jaar een unieke sportprestatie hebben geleverd. Sportverenigingen en inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen tot vrijdag 1 december kandidaten aandragen.

Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Sportprijs 2017 samen met de gemeente en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Inwoners en verenigingsleden uit Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten aandragen in de volgende categorieën: Sportprijs voor de beste mannelijke sportprestatie; Sportprijs voor de beste vrouwelijke sportprestatie; Sportprijs voor de beste teamprestatie; Sportprijs voor de beste sportprestatie sporter met een beperking; Stimuleringsprijs voor het sporttalent en Sportprijs voor het beste sporticoon.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit Henry Steffens, Bart Bakker, Alexander Wagener en Marie-Leontine de Graaf, bepaalt per categorie de genomineerde sporters.Ook kampioenen van alle niveaus maken kans op een prijs.

Kandidaten en kampioenen voor de Sportprijs 2017 kunt doorgeven via een e-mail met de naam sporter + verenigingsgegevens naar SenW, Tim Opmeer, combinatiefunctionaris sport, tim.opmeer@senw-lv.nl. De uitreiking van de Sportprijzen is op vrijdag 16 februari 2018 in sporthal De Kastelenring in Leidschendam.

Uit de krant