In het Boul-O-Drome aan het Fluitpolderplein oefenen klasjes van 4 tot 6 deelnemers onder begeleiding van hun coach (foto: pr).
In het Boul-O-Drome aan het Fluitpolderplein oefenen klasjes van 4 tot 6 deelnemers onder begeleiding van hun coach (foto: pr).

Grote opkomst bij lessen Jeu de Boules

Sport 469 keer gelezen

Leidschendam - Jeu de Boules vereniging Grand Cru '82 organiseert al jaren tegen een vergoeding basislessen voor beginnende jeu de boulers. Dankzij een gemeentesubsidie kon de vereniging dit jaar twee keer een grote advertentie in Het Krantje plaatsen waarin belangstellenden werden uitgenodigd gratis deel te nemen aan jeu de boules-lessen. De respons was enorm.

Was de vereniging voorheen al tevreden met zo'n 20 belangstellenden, dit jaar schreven zich meer dan 60 deelnemers in om ingewijd te worden in het jeu de boules-spel. Dus moest de vereniging voldoende kundige vrijwilligers op de been brengen die dit grote aantal geïnteresseerden konden begeleiden. Zo konden op de 12 binnenbanen van het Boul-O-Drome aan het Fluitpolderplein in Leidschendam klasjes van 4 tot 6 deelnemers onder begeleiding oefenen.

De meeste deelnemers hadden via de advertenties in Het Krantje kennis genomen van deze activiteit en waardeerden de lessen gemiddeld met een 8,6. Grand Cru '82 hoopt dat dit zich vertaalt in een toename van het aantal leden. In januari zijn er vervolglessen voor nieuwe leden. Meer informatie op www.grandcru82.nl.

Uit de krant