Maurizio Ceccucci langs de lijn; achter hem Patrick van Pruijssen (2e elftal), Jan de Jong jr. (assistent) en Rob van Pruijssen (manager) (foto: Jelle Abma).
Maurizio Ceccucci langs de lijn; achter hem Patrick van Pruijssen (2e elftal), Jan de Jong jr. (assistent) en Rob van Pruijssen (manager) (foto: Jelle Abma).

RKAVV 2e bij Algarve Cup

Sport 420 keer gelezen

Leidschendam - RKAVV nam zaterdag tijdens het trainingskamp (5-9 januari) in het Portugese Albufeira deel aan het jaarlijkse toernooi om de Algarve Cup in het Estadio da Nora.

In Ferreiras, vlakbij Albufeira, speelde RKAVV tegen hoofdklasser Jodan Boys (Gouda) en eersteklasser Oranje Wit (Dordrecht). De wedstrijden duurden 2x 25 minuten. Tegen Jodan Boys werd het 0-0. De aanwezigheid van Sjors Verhagen en Didier Dandlau viel op. Hoofdtrainer Maurizio Ceccucci: "Sjors stopte aan het einde van het vorig seizoen met voetballen, maar is op zijn besluit teruggekomen. Hij heeft zelf het initiatief naar ons toe genomen. De ontbrekende schakel in ons huidige team is hij niet, maar wel een hele goede toevoeging. Didier kwam van Forum Sport en speelt al vanaf het begin van dit seizoen bij ons in het 2e elftal. Hij heeft zelfs al op de bank gezeten bij het 1e in een competitiewedstrijd."

Tegen Oranje Wit werd ook gelijkgespeeld; 1-1. Jeugdspeler Gino Bergwerff, die eerder voor Alphense Boys en ADO Den Haag uitkwam, scoorde 1-0. Maandag werd nog een hele wedstrijd tegen Oranje Wit gespeeld. De Dordrechters wonnen met 6-1. Voor RKAVV scoorde Haitam el Marid 3-1.

Ceccucci is tevreden over het trainingskamp. "Het was helemaal top. Onder gunstige weersomstandigheden hebben we kunnen trainen, spelen en ontspannen. Met de technische staf wonnen we vrijdagavond het voetvolleytoernooi, dus wij konden al niet meer stuk."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant