De officiële opening werd verricht door de familie van Nico en door Michael Vaandrager van Restaurant de Pannenkoe (foto: pr SEV).
De officiële opening werd verricht door de familie van Nico en door Michael Vaandrager van Restaurant de Pannenkoe (foto: pr SEV).

Feestelijke opening Nico de Kleijn PannakoeVeld bij SEV

Sport 393 keer gelezen

Leidschendam - Naast het SEV clubgebouw is op zaterdag 22 september een fraai pannaveld in gebruik genomen. Het veldje is vernoemd naar de in februari overleden Nico de Kleijn en naar Restaurant de Pannenkoe (hoofdsponsor van het Pannaveld maar ook SEV KasteelHeer).

Toepasselijker kan niet want Nico is vele, vele jaren actief geweest voor de SEV jeugd. Het idee voor het veld is afkomstig van Jeroen Hörters. Zijn zoontje speelt in de jeugd bij SEV en was pupil van de week bij de met 3 -1 door SEV gewonnen wedstrijd tegen SV Oosterheem 1.

SEV heeft een flink aantal sponsoren enthousiast weten te krijgen. Verder is het veldje mede mogelijk gemaakt door KSP Kunstgras (aanleg kunstgras), CTB Haaglanden(hekwerk) en Verboon Groen en GWW (afvoeren grond).

SEV-voorzitter Rob de Ruijter ontving alle genodigden en belangstellenden bij het pannaveld en heette hen welkom. Hij memoreerde dat er al langer sprake was van het vernoemen van een laantje, tribune, of bar naar Nico, maar dat dit Pannakoeveld een perfect aandenken is. Vervolgens dankte hij alle betrokkenen voor de inzet en stond stil bij de vele jaren die Nico bij SEV voor nagenoeg alles aanspreekbaar was.

De officiële opening werd vervolgens verricht door de familie van Nico en door Michael Vaandrager van Restaurant de Pannenkoe. Hierna nam, ondanks een stevige regenbui, de SEV jeugd het veldje in beslag. Bij de thuiswedstrijden van SEV1 speelt de jeugd een onderlinge pannacompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant