Werff Thomas in actie en op de achtergrond Patrick Bruijne, die door een gebroken hand voorlopig niet kan spelen (foto: Remco Bruijne).
Werff Thomas in actie en op de achtergrond Patrick Bruijne, die door een gebroken hand voorlopig niet kan spelen (foto: Remco Bruijne). Foto: Remco Bruijne+31 6 18501174, spm@fambruijne.nl

Mooie overwinning tafeltennissers VVV

Sport 282 keer gelezen

Leidschendam - VVV begint goed op gang te komen en pakte bij Pecos Oegstgeest een mooie 7-3 overwinning. VVV-Pecos is altijd extra bijzonder.

VVV en Pecos hebben een vriendschappelijke band en dat geldt zeker voor VVV 1. Werff Thomas heeft jarenlang bij Pecos in de eerste en zelfs eredivisie gespeeld en Patrick Bruijne heeft er geruime tijd getraind. Toen kwam VVV niet verder dan hoofdklasse. Dat de teams elkaar in de eerste divisie ontmoeten, is extra leuk. Pecos staat na wat pech onderaan en VVV is op jacht naar punten om bij de eerste drie in de poule te komen.

VVV nam een mooie voorsprong met 3-1. Matthijs van der Heiden verloor van de sterke Elwin Huiden. Nolan Schultz en Werff Thomas wonnen hun single, alsmede de dubbel. Voor Patrick Bruijne is de competitie voorbij vanwege een gebroken hand. Na de dubbel stoomde VVV verder op tot 6-1, maar Elwin Huiden wist ook van Schultz te winnen (6-2) en in de laatste partij pakte Tim Gras winst op Van der Heiden. Ibrahim Yildizlar van Pecos bleef met lege handen achter.

De Veluwe en VVV staan nu 3e en 4e met een wedstrijd minder en een onderling verschil van 2 punten, dus alles ligt nog open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant