Voorgaande editie Sportnetwerkcafé bij Forum Sport (foto: pr SenW).
Voorgaande editie Sportnetwerkcafé bij Forum Sport (foto: pr SenW).

Praat op Sportnetwerkcafé mee over sporttoekomst

Sport 640 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn (SenW) organiseert op woensdag 28 november vanaf 18.45 uur weer een Sportnetwerkcafé bij VMHC Cartouche aan de Van Ruysdaellaan 3a in Leidschendam. Dé plek waar sportverenigingen en potentiële partners uit Leidschendam-Voorburg met elkaar kunnen netwerken en ervaringen delen.

SenW organiseert het Sportnetwerkcafé twee keer per jaar. Dit keer is het thema: 'Vooruitkijken'. De bijeenkomsten vinden iedere keer bij een andere sportvereniging plaats. Dit keer is VHMC Cartouche de gastheer. Tijdens deze editie wil SenW vooruitkijken naar de sporttoekomst van Leidschendam-Voorburg. Vooruitkijken kan niet zonder aandacht voor het verleden.

Diverse thema's die op voorgaande sportnetwerkcafé 's aan bod zijn gekomen zullen kort de revue passeren. Waaronder het platform 'Uniek Sporten', Sportclinics op basisscholen en de Gezonde Leefomgeving. Wethouder Nadine Stemerdink geeft een toelichting op het Nationaal Sportakkoord, in combinatie met de huidige sportvisie.

Viviënne Nieuwenhoven-Knegtmans van SenW gaat vervolgens in op de invulling van dit beleid door SenW. Van 21.30 tot 22.30 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Sportverenigingen kunnen zich t/m 25 november aanmelden door een e-mail te sturen naar: sportnetwerkcafe@senw-lv.nl. Meer informatie via dit e-mailadres of tel 070-763 06 06.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant