Er zijn sportprijzen in diverse categorieën (archieffoto).
Er zijn sportprijzen in diverse categorieën (archieffoto).

Nog aanmelden voor jaarlijkse sportprijzen tot 1 december

Sport 174 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De verkiezing voor de Sportprijs komt er weer aan! De sportprijzen worden uitgereikt aan sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg die in 2018 een unieke sportprestatie hebben geleverd. Sportverenigingen en inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen tot zaterdag 1 december kandidaten aandragen.

Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Sportprijs in samenwerking met de gemeente en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Sportprijscoördinator Tim Opmeer (SenW): "We zijn op zoek naar de sportieve successen van onze inwoners en/of onze verenigingen. Heeft u zelf een bijzondere sportprestatie geleverd of kent u iemand die absoluut waardering verdiend voor zijn of haar prestaties, laat het ons weten!" 

Inwoners en verenigingsleden uit Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten aandragen in de volgende categorieën: Sportprijs voor de beste mannelijke sportprestatie; Sportprijs voor de beste vrouwelijke sportprestatie; Sportprijs voor de beste teamprestatie; Sportprijs voor de beste sportprestatie sporter met een beperking; Stimuleringsprijs voor het sporttalent en Sportprijs voor het beste sporticoon 

Alle sporters kunnen meedingen naar de prijzen. Kandidaten en kampioenen voor de Sportprijs 2018 kunt u snel en eenvoudig online aanmelden via Google Forms (volledige link: https://goo.gl/forms/ajbQcEpmhgdtpFjf2). Kandidaten aandragen kan tot zaterdag 1 december 2018. Voor meer informatie kunt u terecht bij: sportprijslv@senw-lv.nl.

De officiële uitreiking van de Sportprijzen is op maandagavond 18 februari 2019 in sporthal De Kastelenring in Leidschendam. Tijdens een feestelijke avond worden sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg in het zonnetje gezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant