Start van de Light in the Night Kidsloop (foto: Bas van Binnendijk).
Start van de Light in the Night Kidsloop (foto: Bas van Binnendijk).

Light In the Night Kidsrun bij AV Sparta

Sport 451 keer gelezen

Voorburg - Voor de 12e maal zal AV Sparta op vrijdagavond 14 december om 19.00 uur haar traditionele Light in Night Kidsrun organiseren voor kinderen uit groep 4 t/m 8.

Scholieren van groep 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool, kunnen gratis meedoen. Samen met je klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes loop je in het donker een route van ongeveer 2,4 kilometer lang. Lichtjes zorgen voor een sfeervol geheel en publiek is welkom om onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk de lopers aan te moedigen.

Het geheel wordt opgeluisterd door een hoop sportieve kerstmannen. Na de wedstrijd ontvangen de kinderen een leuke verrassing en een speciale herinnering. Ouders mogen hun kind vergezellen maar krijgen geen herinnering. Voorinschrijven kan via www.avsparta.nl tot donderdag 13 december 22.00 uur. Verder kan inschrijven op de avond zelf van 19.00 uur tot 19.30 uur. Van alleen de eerste 3 meisjes en jongens wordt de tijd geregistreerd en zij krijgen een prijs. Op dinsdag 11 december is er bij Sparta op sportpark Westvliet van 17.00 tot 18.00 uur nog een gratis (atletiek)training voor alle kinderen die met deze loop mee willen doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant