Handbalvereniging EHC opent een ballonhal, de EHC European Sports Dome, op Sportpark Westvliet (foto: pr EHC Bart Heidt).
Handbalvereniging EHC opent een ballonhal, de EHC European Sports Dome, op Sportpark Westvliet (foto: pr EHC Bart Heidt). Heidt, Bart (NL/SM-CST)

Handbalvereniging EHC opent zaterdag ballonhal

Sport 672 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Handbalvereniging EHC opent zaterdag 2 februari om 18.00 uur een eigen ballonhal op het eigen terrein bij sportpark Westvliet aan de Groene Zoom in Den Haag.

Ruim twee jaar geleden is handbalvereniging EHC gestart met de plannen voor de ballonhal. Met deze hal verwacht EHC de vereniging financieel gezond te houden, meer faciliteiten te kunnen bieden aan de eigen leden én aan partijen in de directe omgeving. De vereniging zegt daarnaast te hebben ondervonden dat de realisatie van de ballonhal voor een grote verbroedering binnen de vereniging heeft gezorgd. Dit gezien de vele vrijwilligers die hebben geholpen, de vele expertises die zijn aangeroepen voor advies en ondersteuning en niet te vergeten de stroom aan ideeën die door de leden is geopperd om hun eigen hal vorm te geven.

De ontvangst is vanaf 17.00 uur met een hapje en een drankje. Na de opening vindt er vanaf 19.00 uur een wedstrijd plaats van dames 1 van EHC tegen Oliveo DS2 en daarna, om 20.30 uur, een wedstrijd van heren EHC heren 1 tegen E&O HS2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant