Edwin Westdorp was initieel geïmponeerd door het niveau, maar liet later in de wedstrijd mooie slagenwisselingen zien (foto: Remco Bruijne).
Edwin Westdorp was initieel geïmponeerd door het niveau, maar liet later in de wedstrijd mooie slagenwisselingen zien (foto: Remco Bruijne).

Tafeltennissers VVV delven onderspit tegen Disnierats

Sport 118 keer gelezen

Leidschendam - VVV speelde afgelopen weekend opnieuw met een invaller en verloor kostbare punten van Disnierats uit Hoorn. Het team moest genoegen nemen met 3-7.

VVV in volle sterkte moet tegen Disnierats in staat zijn een overwinning te boeken. Mark Spaargaren was helaas verhinderd. Hij werd vervangen door hoofdklassespeler Edwin Westdorp. Westdorp was initieel geïmponeerd door het niveau, maar liet later in de wedstrijd mooie slagenwisselingen zien. Een overwinning was echter niet realistisch. Matthijs van der Heiden zit al niet echt in een 'flow', maar dit weekend had hij ook nog onwaarschijnlijk veel pech. Hoewel hij niet slecht speelde, viel zo'n beetje elke game die met een verschil van slechts 2 punten eindigde, in zijn nadeel. Zo bleef hij met lege handen.

Patrick Bruijne was opnieuw de uitblinker met drie gewonnen partijen. Met solide en bekeken spel won hij van de aantrekkelijk verdedigende Michel Laroo en ook tegen Stefan Heijnis kwam hij niet in gevaar. Tegen kopman Sjoerd Bek moest hij tot het gaatje gaan. Na 1-7 achter in de vijfde game wist hij de partij vanaf 7-10 alsnog binnen te halen.

VVV moet zich reeds nu zorgen maken over degradatie, want er volgen nog verschillende wedstrijden waarbij het team niet voltallig kan aantreden. Helaas doet het plotselinge vertrek van Nolan Schultz en Werff Thomas zich nu sterk voelen. Op 9 maart volgt Smash Monster, waar zeker van moet worden gewonnen.

Uit de krant