Invallend oud-lid van het 1e Werff Thomas had een periode niet gespeeld, dus hij moest er hard aan trekken (foto: Remco Bruijne).
Invallend oud-lid van het 1e Werff Thomas had een periode niet gespeeld, dus hij moest er hard aan trekken (foto: Remco Bruijne).

Tafeltennissers VVV tonen tekenen van herstel

Sport 441 keer gelezen

Leidschendam - Hekkensluiter VVV speelde zaterdag tegen Smash Monster en liet een eerste herstel zien: 5-5.

Patrick Bruijne speelde niet mee. Invallend oud-teamlid Werff Thomas had een periode niet gespeeld, dus hij moest er hard aan trekken. Zijn niet te stoppen strijdlust leverde toch twee uit drie singles. Matthijs van der Heiden liet een goede stap vooruit zien. Tegen routinier Dick Voois speelde hij goed, maar miste net wat geluk, waardoor de vijfde game hem ontglipte. In de gewonnen dubbel liet hij opnieuw prima spel zien.

Sander Kuyvenhoven leek Van der Heiden opnieuw de vijfde game af te snoepen, maar met hernieuwde verbetenheid scoorde Van der Heiden toch knap het punt. Mark Spaargaren speelde eveneens een goede wedstrijd. Hij won soepel van Voois. Door een dipje in de vijfde game tegen Kuyvenhoven ontglipte hem helaas een tweede punt. Zo werd het 5-5.

Hilversum verloor zwaar en staat nu slechts één punt boven VVV, dus er zijn nog mogelijkheden. Volgende week een moeilijke wedstrijd tegen VTV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant