Deelnemers aan de kidsloop: Tijn Bisschop, Henk-Tijmen Feijnen, Brandon Steele, Hamza, Salma en Rania Lakhdar en coach Anand.
Deelnemers aan de kidsloop: Tijn Bisschop, Henk-Tijmen Feijnen, Brandon Steele, Hamza, Salma en Rania Lakhdar en coach Anand.

Leden Shijak volbrengen marathon Rotterdam

Sport 887 keer gelezen

Leidschenveen - Van de groepen taekwondo en Bodyshape van Shijak hebben vijftien deelnemers meegedaan aan de Marathon van Rotterdam op 6 en 7 april.

Aan de Kidsloop op 6 april in de leeftijdscategorie 10-15 jaar voor de afstand van 2,5 km onder leiding van coach Meester Anand Harylallsingh deden mee: Tijn Bisschop, Henk-Tijmen Feijnen, Brandon Steele, Hamza, Salma en Rania Lakhdar. Hierbij was Tijn de snelste van de Shijak groep. Alle deelnemers behaalden de finish binnen de 16 minuten en namen de felbegeerde medaille in ontvangst.

Op 6 april deed ook de volwassen groep van de Bodyshape mee aan de 1/10 marathon categorie 4,2 km. Shams Chand en Cyriel Ramdjiawan hebben deze afstand onder de 30 minuten gefinisht. Firoza Abdoelkariem en Monique Peterzen kwamen met een tijdverschil van 3 minuten over de finish. Op 7 april startte de groep voor de ¼ marathon 10,5 km onder leiding van coach Ana Bispo. Ana wist deze afstand af te leggen in 53,2 minuten, Avinash Ghisyawan 55.1 minuten, Anand Harylallsingh 56,3 minuten en Henry Tavares 56,3 minuten.

Voor wedstrijdsport en goed in je vel zitten is het van essentieel belang om een goede conditie te hebben. Zowel in de groepen taekwondo als Bodyshape wordt hier aandacht aan besteed. Meer informatie via www.Shijak.nl, e-mail: info@Shijak.nl, 070-320 22 20 (na 20.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant