Forum Sport heeft het niet meer in eigen hand | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Forum Sport (Tom Bijen, Orlando Agues Ribeiro (0-1) & Marc du Chatenier) zette 'het andere Oranje' constant onder druk (foto: AW).
Forum Sport (Tom Bijen, Orlando Agues Ribeiro (0-1) & Marc du Chatenier) zette 'het andere Oranje' constant onder druk (foto: AW).

Forum Sport heeft het niet meer in eigen hand

  •   108 keer gelezen   Sport

Voorburg - Forum Sport speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen S.V. Honselersdijk. Daarmee hebben de Voorburgers nacompetitievoetbal om promotie niet meer in eigen hand.

Het elftal van trainer Bas Steffens verloor thuis en uit 4 punten aan S.V. Honselersdijk, dat over geluk en doelman Boy Zuiderwijk, die een late transfer naar Forum Sport afwees omdat hij zijn woord al aan een andere club had gegeven, niet te klagen had. "Tot vijf minuten voor tijd hadden we zicht op de 4e plaats in 1B, de plek die recht geeft op deelname aan promotie nacompetitie. De 1-1 was wat dat aangaat een mokerslag. Op basis van het aantal kansen en mogelijkheden verdienden we meer." Een gebrek aan scorend vermogen noemt Steffens het niet. "Op de koplopers Rijsoord en Kloetinge na hebben we in onze poule de meeste doelpunten gescoord. Alleen zijn de doelpunten over veel makers verdeeld. Het was gewoon lastig voetballen tegen deze counterploeg."

Assistent-trainer Dennis den Turk, volgend seizoen hoofdtrainer, keek met lichte afgunst naar de gelijkmaker van Honselersdijk-spits Tom van Veen. "Je ziet hem de hele wedstrijd niet, maar hij scoort dan op het laatst toch nog. Geef mij zo'n spits!" Met het oog op komend seizoen trok Forum Sport al zo'n spits aan; Jeroen Goedbloed (RKDEO). Den Turk: "Hij scoort ze makkelijk in de 2e klasse. In de 1e klasse krijgt hij minder ruimte, maar de tijd om bij ons te wennen."

Honselersdijk is nog 4e. Steffens: "Onze opdracht blijft hetzelfde. We moeten van BVCB winnen. En als Honselersdijk het laat liggen bij Die Haghe spelen wij nacompetitie. Ons doelsaldo is +19; van hun +2. We hebben het alleen niet meer in eigen hand."

Stompwijk'92 verloor met 6-0 van KDO en moet waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen voor behoud. Allleen als Stompwijk wint en de concurrenten verliezen, ontloopt de ploeg nacompetitievoetbal om degradatie uit de 2e klasse en handhaaft het zich direct.

SEV plaatste zich met 0-15 winst op Wassenaar voor de nacompetitie. Als we zaterdag 2e blijven, speelt SEV het 1e en bij winst het 2e nacompetitieduel thuis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>