Jelle Hofland (25) had een fabuleuze invalbeurt. Op deze foto treft zijn schot geen doel (foto: pr VEO).
Jelle Hofland (25) had een fabuleuze invalbeurt. Op deze foto treft zijn schot geen doel (foto: pr VEO).

VEO verliest en degradeert naar 1e klasse

Sport 207 keer gelezen

Voorburg - VEO speelde zaterdag tegen Valto. De Voorburgers startten wat gehavend aan de wedstrijd maar slaagden er desondanks in na zes minuten op een voorsprong van 4-0 te komen.

Echter Valto knokte zich terug, kwam ongeveer tien minuten voor rust langszij (7-7) en pakte vlak voor rust een 9-10 voorsprong. Na de thee speelde Valto speelde verder zoals het voor rust deed en liep uit naar 10-13 tot Molman de Westlandse opmars een halt toeriep: 11-13. Hierop werd Jelle Hofland ingebracht, die na één schot (12-13) bij 12-14 direct weer uit het veld werd gehaald.

Met nog 19 minuten op de klok werd het 14-15, maar via 14-16 en 15-17 stoomde Valto door naar 15-21. De pot leek met nog vijf minuten te gaan beslist. VEO kreeg echter een 'boost' toen Jelle Hofland weer in het veld verscheen met een magistrale invalbeurt. Hij schoot in 5 minuten vijfmaal, waarvan totaal drie keer raak: 19-21. Met nog een minuut te spelen bracht Linda J VEO nog op 20-21, maar de laatste aanval van de ontketende Voorburgers smoorde in een overtreding.

VEO degradeert en zal door dit verlies na de zomer in de eerste klasse moeten gaan acteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant