Logo hetkrantje-online.nl
Wethouder Nadine Stemerdink reikte op basisschool De Wegwijzer de winnaarsbeker uit aan de aanvoerders Jordi en Claire (foto: pr).
Wethouder Nadine Stemerdink reikte op basisschool De Wegwijzer de winnaarsbeker uit aan de aanvoerders Jordi en Claire (foto: pr).

De Wegwijzer wint Schoolsport Olympiade 2019

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - Basisschool De Wegwijzer uit Leidschendam is de winnaar van de Schoolsport Olympiade 2019. Wethouder Nadine Stemerdink reikte donderdag 4 juli op de school de winnaarsbeker uit aan aanvoerders Jordi en Claire.

Van de twaalf deelnemende basisscholen aan de Schoolsport Olympiade is een gemiddelde van alle scores berekend. Hieruit kwam De Wegwijzer als algehele winnaar uit de bus. Maurice Olsthoorn, directeur van De Wegwijzer, is trots op de prestaties van 'zijn' leerlingen. Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 waren aanwezig bij de prijsuitreiking, waarbij vakleerkracht Manon door de leerlingen hartstochtelijk werd toegezongen vanwege het goede voorbereidende werk.
Schoolsport Olympiade.

De jaarlijkse Schoolsport Olympiade voor basisscholen in de gemeente Leidschendam-Voorburg werd vrijdag 28 juni georganiseerd door Sport en Welzijn (SenW) Op de sportparken Westvliet en 't Loo kwamen 1800 leerlingen uit groep 5 t/m 8 in actie in uiteenlopende sporten.

Meer berichten