Logo hetkrantje-online.nl
De sportproeverij 65+ wordt georganiseerd om meer mensen kennis te laten maken met het beweegaanbod in de regio (foto: pr SenW).
De sportproeverij 65+ wordt georganiseerd om meer mensen kennis te laten maken met het beweegaanbod in de regio (foto: pr SenW).

Sportproeverij voor ouderen bij 'Beweegpret 55+ aan zet'

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn organiseert met diverse partners van het project 'Beweegpret 55+ aan zet' op vrijdag 23 augustus vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur een Sportproeverij voor vijfenzestigplussers op de Dobbe-laan 4 in Leidschendam.

Het evenement wordt georganiseerd om meer mensen kennis te laten maken met het beweegaanbod in de regio. 'Beweegpret 55+ aan zet' staat bekend als de ouderengym. Tijdens het festival kunnen bezoekers ervaren hoe leuk deze ouderengym is. Ook laten verschillende sportverenigingen deelnemers kennis maken met hun speciale cursusaanbod.

Daarnaast is er een braderie en informatiemarkt van alle partners waaronder WZH Prinsenhof, WZH Schoorwijck, Stichting Duivenvoorde en Multifysio.

Het evenement heeft een sociale functie doordat mensen van verschillende groepen en (mogelijk) nieuwe deelnemers elkaar ontmoeten. Het is een gezellig en gezond samenzijn waar bezoekers kunnen genieten van een zelfgemaakte fiets-smoothie. Verschillende sportverenigingen presenteren zich en bieden de ouderen een breder scala aan sportmogelijkheden aan.

Deelnemers van de ouderengym die geïnteresseerd zijn in een een specifieke sport kunnen doorstromen naar bijvoorbeeld gymnastiekvereniging Gymnova, sportcentrum Rust, gymnastiekvereniging AVGV en tafeltennisvereniging VVV.

Kijk voor het programma op www.senw-lv.nl/events/fit-vitaal-sportproeverij-65/.

Meer berichten