Beide vorige edities werden gewonnen door oud Nederlands Kampioen Michel de Boer, die deze keer verhinderd is (foto: Remco de Bruijne).
Beide vorige edities werden gewonnen door oud Nederlands Kampioen Michel de Boer, die deze keer verhinderd is (foto: Remco de Bruijne). Remco Bruijne+31 6 18501174spm@fambruijne.nl

Komende zaterdag veel toptafeltennis te zien bij VVV

Sport 260 keer gelezen

Leidschendam - Komende zaterdag, 24 augustus, is er spannend tafeltennis te zien in Leidschendam bij het DeBoer VVV Top-12 toernooi voor 2019. Aantrekkelijke eredivisiespelers met verschillende speelstijlen staan garant voor prachtige wedstrijden en een mooie sfeer.

De eerste twee edities eindigden beide met een finale die pas in de zevende game met het minimale verschil van twee punten beslist werd en het publiek zat daarbij op het puntje van de stoel. Beide edities werden gewonnen door oud Nederlands Kampioen Michel de Boer, die helaas verhinderd is om zijn titel te komen verdedigen. VVV heeft echter opnieuw zeer aantrekkelijke spelers weten te strikken. Zo is daar Kazeem Nasiru, top-10 speler, die een vierde plaats wist te halen bij het onderdeel teams op de Commonwealth Games 2010. Maar ook een zeer aantrekkelijk spelende verdediger en sfeermaker Arnoud Meijer maakt zijn opwachting.

Tevens nemen onze lokale toppers Nolan Schultz en Patrick Bruijne deel. Het toernooi heeft een geweldige naam, reden dat, naast hoofdsponsor deBoek Keukens op Maat, lokale partijen als AH XL, CW4U en DjmikeyH en TTsport hun ondersteuning verlenen.

Alle belangstellenden zijn welkom om te komen kijken aan de Van Ruysdaellaan. De halve finales worden om 16:00 gespeeld en de finale om 17:00. Meer informatie op de Facebookpagina VVVTafeltennis of op www.ttv-vvv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant