Een interessant nieuw aanbod op de woensdagmiddag is Capoeira voor jeugd.
Een interessant nieuw aanbod op de woensdagmiddag is Capoeira voor jeugd.
ADVERTORIAL SPORTKRANT

De nieuwe gymzaal en turnhal Cascade

Sport 1.543 keer gelezen

Voorburg - Eind 2018 is de prachtige nieuwe gymzaal / turnhal Cascade aan de Delflandlaan 8 geopend. Veruit de beste accommodatie in onze gemeente: een eerste kwaliteit vloer, uitstekende toestellen en een beknopte turnhal, inclusief een topvloer voor de vrije oefening. Tevens beschikt de zaal over een geluidsinstallatie die gemakkelijk te gebruiken is voor de huurders en goede (energiezuinige) verlichting. De gymzaal is enkele meters groter dan een reguliere gymzaal.

De Stichting Sportaccommodaties Leidschendam-Voorburg (SSLV) exploiteert de zaal met drie vrijwilligers: Rob Bergen (secretaris), Chris Brantz (penningmeester) en Remco Bruijne (voorzitter). De stichting wordt gecontroleerd door de gemeente.

Al vele huurders vonden hun weg: de lokale turnverenigingen AVGV, Gymnova en SOS, maar ook basisschool Cascade. Daarnaast zijn er al grote turnwedstrijden georganiseerd.
Wilt u ook een activiteit ontplooien? Neem contact  op om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn onder andere nog avonden na 21:00 uur beschikbaar en uren in het weekend.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@sslv.nl, of bel 06-18501174.

Capoeira voor de jeugd
Een interessant nieuw aanbod op de woensdagmiddag is Capoeira voor jeugd. Capoeira is een uitdagende en sierlijke Braziliaanse vechtsport waarvan je heel lenig en sterk wordt. Het is ontstaan in de tijd van slavernij en werd vermomd als dans, omdat 'vechten' eigenlijk niet mocht. Op de beat van trommels en berimbaus (snaarinstrumenten) dagen tegenspelers elkaar uit met vloeiende bewegingen die ook spannend kunnen zijn. Door capoeira te beoefenen leer je, naast het verbeteren van je coördinatie en uithoudingsvermogen, jezelf verdedigen en beter positioneren ten aanzien van anderen. 

Trainer Tiago Curió heeft al ruim tien jaar ervaring met lesgeven, zodat de deelnemers in goede handen zijn. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Tiago Curió via tel.06-87594726 of kijk op https://www.intocapoeira.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant