4X4-voetbaltoernooi was ondanks regen groot succes
Logo hetkrantje-online.nl
Het 4 tegen 4 toernooi in volle gang maar een paraplu was voor de toeschouwers geen overbodige luxe (foto: Ot Douwes).
Het 4 tegen 4 toernooi in volle gang maar een paraplu was voor de toeschouwers geen overbodige luxe (foto: Ot Douwes).

4X4-voetbaltoernooi was ondanks regen groot succes

  •   keer gelezen   Sport

Voorburg - Het jaarlijkse 4x4 voetbaltoernooi voor scholieren uit Voorburg werd zondag 6 oktober gespeeld op Sportpark 't Loo in Voorburg.

SenW, Forum Sport, Unicef, Albert Heijn Julianabaan en Roos Feestartikelen sloegen de handen ineen om de basisschoolkinderen uit groepen vijf tot en met acht in Voorburg een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen. Ondanks het natte herfstweer beleefden de kinderen veel plezier tijdens het toernooi waar niet alleen prijzen te winnen waren voor de beste ploeg, maar ook voor de teamoutfit en naam. De jonge voetballers en voetbalsters speelden in samengestelde teams vier tegen vier met een vliegende keep.

Helaas moest de organisatie het derde blok wedstrijden afgelasten vanwege het weer. Het succesvolle toernooi had voorafgaande aan de start ruim 400 kinderen en meer dan 80 teams die zich aanmeldden. Alle poules gingen tijdens het eerste en tweede blok vrolijk van start. In beide blokken gingen vijf teams met een mooie 1e prijs naar huis. Daarnaast waren er twee bonusprijzen te verdienen door het hebben van de leukste teamnaam en het team met het meest creatieve outfit. Martijn de Zoete (SenW) vertelt: ''Mooi om te zien hoeveel moeite kinderen doen voor het maken van T-shirts''.

"Volgend jaar komt het toernooi zeker terug" laat de organisatie weten. "Kinderen vinden het geweldig en ontzettend leuk om met vrienden een team te maken."

Meer berichten