Logo hetkrantje-online.nl
Wijkagente Mirjam van der Zee is zeer onverwachts op 4 juli op 39-jarige leeftijd overleden (Foto: politie LV).
Wijkagente Mirjam van der Zee is zeer onverwachts op 4 juli op 39-jarige leeftijd overleden (Foto: politie LV).

Wijkagente Mirjam van der Zee onverwachts overleden

  •   keer gelezen   Verkiezingen

Leidschendam-Voorburg - Wijkagente van Leidschendam-Voorburg Mirjam van der Zee is zeer onverwachts op 4 juli op 39-jarige leeftijd overleden. Dit is te lezen op de facebookpagina van politie Leidschendam-Voorburg.

In december 2000 begon Mirjam haar carrière bij de politie. In 2017 kwam ze bij het politieteam Leidschendam-Voorburg werken als Operationeel Expert bij de wijkzorg. Daarvoor was ze o.a. wijkagent in het team Leiden-Zuid en had dan zorg voor de gemeente Voorschoten. Als wijkagent ging ze op de motor de wijk in en ze had veel aandacht voor de jongeren. Ze was voor velen het 'gezicht' van de politie. 

"Wij herinneren Mirjam als een lieve, betrokken, oprechte en hardwerkende collega die naast een passie voor het werk een passie voor sport had", aldus de politie Leidschendam-Voorburg. "Mirjam viel op door haar energie en ongelofelijke humor. Haar lach was dan ook niet te missen. Mirjam was een geliefd collega op wie je kon bouwen. Een vakvrouw met warme belangstelling voor haar collega's. Zij had altijd een luisterend oor voor de mensen om haar heen. Mirjam was een gedreven diender en ze wilde voor de burgers het verschil maken. Ze laat een lege plek achter in ons team, maar de vele mooie herinneringen zijn ons tot steun. We zullen haar enorm missen."

Politie Leidschendam-Voorburg wenst iedereen, maar vooral haar zoon Stitch, haar 'bonusdochter' Latoya, ouders en verdere familie, sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Meer berichten