Verbakel Mode voert exclusieve merken die garant staan voor een optimaal draagcomfort en uitstraling.
Verbakel Mode voert exclusieve merken die garant staan voor een optimaal draagcomfort en uitstraling.

Verbakel Mode 60 jaar op de Julianabaan in Voorburg

Zakelijk 260 keer gelezen

Al meer dan 100 jaar staat Verbakel Mode voor u klaar. De winkel bevindt zich ook al 60 jaar op het Koningin Julianaplein 20 op De Julianabaan in Voorburg.

In augustus 2011 heeft Ellis Holst-Verbakel de winkel overgenomen van haar vader. Zij is de 3e generatie in de familie die de winkel doorzet. “Na een actieve hockey carrière in het Nederlands elftal heb ik de stap genomen te gaan ondernemen.”  Dit betekent dat zij 10 jaar geleden het stokje overnam en dat moet gevierd worden.

Daarom is het vanaf zaterdag 4 september tot en met zaterdag 11 september jubileumweek bij Verbakel mode. Ellis voegt daaraan toe: “Persoonlijke aandacht staat op nummer 1 en u kunt altijd rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Uiteraard hebben wij tal van activiteiten om deze mijlpaal feestelijk te vieren.“

Verbakel voert exclusieve merken die garant staan voor een optimaal draagcomfort en uitstraling. Het leuke is dat de winkel een ‘multibrand winkel’ is voor zowel dames als heren. “Merken die we o.a. hebben voor dames zijn Bogner, Brax, Luisa Cerano, Xanders en Marc Aurel en voor de heren o.a. Paul & Shark,Brax, Hilltl, Gant, Fynch Hatton en Dressler. Eigentijds, vlot of net…voor iedereen is er keuze genoeg. Persoonlijke aandacht staat op nummer 1 en u kunt altijd rekenen op persoonlijk en eerlijk advies”, laat Elles weten.

Uit de krant