Binnen het team is er behoefte aan extra ondersteuning voor de boekhouding en de projectadministratie (foto: Mike van Bemmelen).
Binnen het team is er behoefte aan extra ondersteuning voor de boekhouding en de projectadministratie (foto: Mike van Bemmelen). Mike van Bemmelen

Administratieve ondersteuning gezocht bij Architectenburo Van Vliet

Zakelijk 1.385 keer gelezen

Leidschendam - Architectenburo Van Vliet is op zoek naar extra ondersteuning voor de boekhouding en projectadministratie. 

Van Vliet is gevestigd in een prachtig oud monumentaal kaaspakhuis vlakbij de sluisjes van Leidschendam. Architect Jan van Vliet (inmiddels de 3e generatie) realiseert met zijn compacte team van architecten en bouwkundig tekenaars jaarlijks tientallen projecten in de regio en daarbuiten. 

Binnen het team is er behoefte aan extra ondersteuning voor de boekhouding en de projectadministratie. Je werkt samen met de Bureaumanager en je zal soms ook contacten onderhouden met relaties en opdrachtgevers. De functie is bij aanvang voor ca. 8 tot 12 uur per week, maar biedt op termijn mogelijkheden voor doorgroei qua takenpakket en in uren. 

Lijkt het je leuk om binnen het team zelfstandig te werken en heb je veel kennis van Exact Online en Excel? Bekijk dan bijgaande advertentie, reageer en kijk even op de website voor meer informatie.

Uit de krant

Uit de krant