Wendy, William, Jeffrey en Jaap nodigen iedereen uit te komen genieten van de kerstsfeer en het kerstaanbod bij GroenRijk De Wilskracht.
Wendy, William, Jeffrey en Jaap nodigen iedereen uit te komen genieten van de kerstsfeer en het kerstaanbod bij GroenRijk De Wilskracht.

Kom in de juiste kerststemming bij GroenRijk De Wilskracht

Zakelijk 484 keer gelezen

Als je bij GroenRijk De Wilskracht aan de Donau in het Forepark vlakbij Leidschenveen niet in de juiste kerststemming komt dan lukt het nergens.

Je kunt er terecht voor een heel breed kerstpalet. Ofwel kerstpakket. Eigenaar Jaap de Baat en zijn mensen hebben een kleine 2.000 ‘echte’ kerstbomen ingekocht. Heel verschillende maar allemaal van hoge kwaliteit en zonder noemenswaardige naaldenuitval.

Er is een prachtige kerstshow met vier verschillende thema’s, variërend van heel romantisch tot meer klassiek. Op het gebied van kerstverlichting ligt keuzestress op de loer, ware het niet dat je in de kerstsfeer van De Wilskracht helemaal tot rust komt!

De Wilskracht heeft ook een heel uitgebreide (kerst)bloemenafdeling waar het de afgelopen weken heel druk was. Het bloemenarsenaal is heel groot. Daarbij is er een enorme keus in kerststukjes, gemaakt door de creatievelingen van GroenRijk De Wilskracht.

Ook op het gebied van decoratie, accessoires en kerstverlichting is het assortiment heel groot. Behalve kerstbomen (natuur of kunst), kerstverlichting en kerstdorpen mag de afdeling kerstdorpen niet onvermeld blijven. Je kijkt je ogen uit.

Bedrijfsleider William en de inkopers Pauline en Wendy doen de inkoop en de opzet van de kerstmarkt en daar heeft eigenaar Jaap de Baat altijd alle vertrouwen in. En dat geldt ook voor Jeffrey, een zoon van Jaap die intussen voor de helft mede-eigenaar is. Jaap is 65 maar vindt het nog veel te leuk allemaal; het ontmoeten van mensen, het aantrekkelijk maken van een tuincentrum en natuurlijk de handel.

Jeffrey is vooral bezig met tuinaanleg en tuinonderhoud. Hij legt liever drie tuinen aan dan dat hij twee ballen in een boom hangt, zegt Jaap lachend. Gelukkig zijn er genoeg andere medewerkers die juist de kerstshow en de kersttijd als het jaarlijkse hoogtepunt zien!

GroenRijk De Wilskracht is zeven dagen per week heel ruim geopend. In het tuincafé is het bovendien altijd goed toeven en heerlijk eten en drinken! Zet dus snel koers naar Tuincentrum GroenRijk De Wilskracht!


Ook adverteren op deze website en razendsnel duizenden dorpsgenoten bereiken? Neem contact op met advertentie@telstarmediacentrum.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant