Winkel Tunderman Damlaan vernieuwt
Logo hetkrantje-online.nl
De opticiens Mathilde van Osch-Selling en Janine Willemstein en audicien Gerrie Jansze van Tunderman aan de Damlaan.
De opticiens Mathilde van Osch-Selling en Janine Willemstein en audicien Gerrie Jansze van Tunderman aan de Damlaan.

Winkel Tunderman Damlaan vernieuwt

  •   keer gelezen   Zakelijk

Leidschendam - De winkel van Tunderman aan de Damlaan 23c in Leidschendam gaat van 11 augustus tot 3 september verbouwen. De winkel wordt gerestyled en krijgt een geheel nieuw interieur.

Hét vaste gezicht van Tunderman aan de Damlaan, Hans de Groot, is na 38 jaar met pensioen gegaan. Vanwege dit pensioen en de opening van de splinternieuwe Tundermanwinkel in winkelcentrum Leidsenhage, is het tijd voor vernieuwing aan de Damlaan.

Al 44 jaar is Tunderman een bekende brillenzaak, onder meer gespecialiseerd in optometrie en brilmode. Er zijn vestigingen in winkelcentrum Leidsenhage, aan de Damlaan in Leidschendam en in de Van Hoytemastraat in Den Haag. Men is aan de Damlaan welkom voor deskundige oog- en oorzorg, voor advies en een kopje koffie. U wordt geholpen door opticien en contactlensspecialist, Mathilde van Osch-Selling, opticien, audicien (in opleiding) Janine Willemstein en audicien Gerrie Jansze.

De winkels van Tunderman hebben allemaal hun eigen identiteit en zijn een particuliere organisatie. De vestigingen hebben een diverse collectie monturen en zonnebrillen en een moderne contactlensafdeling. De collectie (zonne)brillen aan de Damlaan bestaat uit trendy merken als Etnia, Götti en Munic. Tevens kunt u hier terecht voor de klassieke lijn van Silhouette, Betty Barclay of Titanflex. Voor kinderen is er een hele nieuwe brillencollectie .

Tunderman aan de Damlaan staat voor service en kwaliteit, met persoonlijke aandacht. Je voelt je er direct thuis. Er wordt deskundige oog- en oorzorg geleverd in de breedste zin van het woord. Een allround winkel met gediplomeerde, vakbekwame en ervaren opticiens, een contactlensspecialist en een zelfstandige, onafhankelijke vakaudicien, aangesloten bij Hoorprofs.

Indien nodig beschikt Tunderman ook over een optometrist. Mathilde kan op de Damlaan verder een prismameting verzorgen als de samenwerking tussen uw ogen niet optimaal is. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in (onverklaarbare) hoofdpijn, vermoeidheid of dubbel zien. Het is vrij onbekend, maar komt toch vaak voor. Zij kan u hierin van advies voorzien. Ook op het gebied van contactlenzen biedt Tunderman volop mogelijkheden. Speciaal voor de vakantie kunt u ook daglenzen dragen. Bent u fanatiek sporter of werkt u bijvoorbeeld in de bouw, dan zijn nachtlenzen een goede optie.

Als service aan de klant, wordt door Tunderman zowel voor brillen als de hoortoestellen, de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar direct voor u ingediend.

Men is altijd welkom in de winkel aan de Damlaan. Vanaf dinsdag 3 september kunt u bovendien de vernieuwde winkel komen bewonderen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.Tunderman.nl, of kijk op Facebook of Instagram.

Meer berichten