Kunstuitleen op zoek naar nieuw werk om uit te lenen

Kunstuitleen Voorburg, gevestigd aan de Herenstraat 92 te Voorburg is op zoek naar nieuw werk om toe te voegen aan haar vernieuwde huurcollectie.

Er wordt werk gezocht dat bij voorkeur niet ouder is dan een jaar en dat puur, sprankelend, rustig, vrolijk, lief, poƫtisch is of anderszins passend in onze collectie. Een kunstwerk dat past in een hedendaags interieur, dat je elke dag verwondert en waar je blij van wordt.
De eerstvolgende selectieronde is half maart. Iedereen mag zich met max. 4 werken aanmelden via de website sbkvoorburg.nl/nl/werk-aanmelden. De eerste selectie zal digitaal worden gedaan. Foto's van kunstwerken mogen niet groter zijn dan 1 mb. Na aanmelding krijgen inzenders zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken, bericht of zij door zijn naar de volgende ronde. Wie door is dient het werk bij de kunstuitleen te brengen. Alle geballoteerde werken worden na selectiedirect geƫxposeerd. Meer info via tel. 070-3871951, kijk op sbkvoorburg.nl, kom eens langs op dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur, of maak een afspraak.