Liefdevolle pop-up leesclub op Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Donderdag 14 februari is het weer zover.

Liefde is misschien wel het vaakst beschreven thema in de literatuur. Wat is uw favoriete liefdesgeschiedenis? Vertel erover en deel het met andere boekenliefhebbers. Dat kan die dag in de bibliotheken in Leidschendam-Voorburg.

In Voorburg is de pop-up leesclub van 11.00 tot 12.00 uur. Komt die tijd u niet uit? Dan bent u van 14.00 tot 15.00 uur welkom in de bibliotheek in Leidschendam. Meedoen is gratis, wel vooraf aanmelden via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Tijdens deze pop-up leesclub worden boeken besproken die de liefde als thema hebben. Het mag allemaal: een klassieker, een eigentijds boek, fictie of non-fictie, Nederlands of in het Nederlands vertaald. Neem uw favoriete boek over de liefde mee en praat erover met andere boekenliefhebbers. Deelnemers hoeven elkaars favoriete boek niet te hebben gelezen. Het gaat er juist om dat u elkaar inspireert met het verhaal over uw ultieme liefdesboek.

Bij deze leesclub mag iedereen aansluiten; lid van de bibliotheek of niet, met of zonder ervaring met het bespreken van boeken. De leesclub wordt ingeleid door iemand van de bibliotheek. Daarna gaat u met elkaar in gesprek. Neem wat lekkers mee, want zoetigheid en een liefdesverhaal gaan goed samen.