De trotse winnaars van een podiumplek van Shijak Taekwondo (foto: pr).
De trotse winnaars van een podiumplek van Shijak Taekwondo (foto: pr).

Goud, zilver en brons
voor Shijak Taekwondo

Afgelopen zaterdag hebben Jayden Londt, Julia de Haas en Nathan Londt meegedaan aan het Open District Midden –West Nederland sparringstoernooi in Roelofarendsveen. Aan dit toernooi deden circa 300 deelnemers mee.

Voor dit toernooi had Shijak een selectie gemaakt van ster taekwondoka's. De deelnemers van Shijak werden begeleid en gecoacht door meester Anand Harylallsingh. De 8-jarige Nathan wist zijn tegenstanders met gemak al in de voorrondes uit te schakelen. In de finale was zijn tegenstander kansloos. Na een aantal series van rake punten won Nathan deze partij met een grote puntenvoorsprong en veroverde de gouden plak. In de categorie dames van 9-11 jaar stond Julia in de eerste ronde enkele punten achter op haar tegenstander. In de 2e ronde wist ze haar achterstand om te zetten in winst. In de finale kreeg ze het moeilijk, maar wist zilver te behalen. Jayden had het in de categorie zwartebanders, als aspirant, een stuk lastiger. Hij weerde zich kranig en wist toch nog een bronzen beker binnen te halen.
Wegens uitbreiding van het wedstrijdteam zoekt Shijak nog talenten. Vrijblijvende gratis proeftrainingen zijn mogelijk. Trainingslocaties en tijden: Leidschenveen Shijak traint aan het Eendenplein 1-5 in Waterland (Leidschenveen) op dinsdag, woensdag en vrijdag. Kijk voor meer informatie op www.Shijak.nl, stuur een e-mail: info@Shijak.nl, of bel naar 070-3202220 (na 20.00 uur).