Winst dames EHC in nieuwe hal

Zaterdag speelden de dames van EHC hun eerste wedstrijd in de nieuwe ballonhal tegen Oliveo. Het eerste kwartier ging gelijk op. Na vijftien minuten kreeg EHC meer grip op de wedstrijd en konden de dames een voorsprong pakken; 13-11. Dit was ook de ruststand. De tweede helft begon EHC heel rommelig. Gelukkig herpakte EHC zich snel en kon een ruime voorsprong pakken. De laatste tien minuten was EHC het goede spel kwijt en werd er slordig met de bal omgegaan. In de verdediging bleven de dames echter hard werken, zodat de royale voorsprong behouden werd. Eindstand: 29-23. Zondag 10 februari spelen de dames om 12.10 uur uit bij DIOS.