De feestelijke openingshandeling werd verricht door wethouder mw. Astrid van Eekelen (foto: pr).
De feestelijke openingshandeling werd verricht door wethouder mw. Astrid van Eekelen (foto: pr).

Nieuwe trainingsstudio Personal Fit in Leidschendam

Personal Fit Club opende op 1 februari de deuren van haar 5e personal trainingsstudio aan de Leidsekade 40 te Leidschendam.

Samen met de reeds bestaande locatie in Voorburg is Personal Fit Club de eerste club in Leidschendam-Voorburg die exclusief voor personal training is. In de privé-studio's train je één op één je met je eigen gespecialiseerde begeleider. Elke training is aangepast aan individueel niveau, wensen en mogelijkheden. Een standaard aanpak bestaat niet, ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer je wil, zowel in de studio, buitenlucht of thuis. En dat is uniek in Leidschendam-Voorburg. Robert Hordijk, eigenaar van de Personal Fit Club vestiging Leidschendam: "Personal training groeit sterk in Nederland. Het is gebleken dat het de meest effectieve manier van trainen is. Wij staan garant voor blijvend resultaat. Wij bieden een gevarieerd programma waarbij wij jou continu stimuleren het beste uit je zelf te halen, op alle niveaus. Of je nu een beginner of topsporter bent."

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking of kom vrijblijvend langs, zaterdag op de open dag. Personal Fit Club Leidschendam is elke dag op afspraak open van 6.00 uur tot 22.00 uur. Meer info op www.personalfitclub.nl, of via e-mail: leidschendam@personalfitclub.nl.