Kunstuitleen zoekt vrijwilligers

De Kunstuitleen Voorburg zoekt vrijwilligers om mensen in de winkel in de Herenstraat 92 te Voorburg te adviseren en/of kunstvoorwerpen uit te lenen of te verkopen. Ook kan men betrokken worden bij educatie, organiseren van exposities, bezoeken van kunstenaars, etc. Eigen initiatief voor activiteiten wordt op prijs gesteld. Er worden met name mensen gezocht voor de woensdagmiddag (13.30-17.00 uur). Loop voor nadere informatie eens binnen of mail naar Lisette@kunstuitleenvoorburg.nl.

Cultureel event
Leidschenveen

In 2019 wil Stichting Cultureel Leidschenveen een nieuw evenement lanceren: Rondje Cultureel Leidschenveen. Hiervoor zoekt men naar mensen met een kunstzinnige of culturele passie die wonen, werken of leren in Leidschenveen. Heb jij een atelier aan huis of sta je graag op een podium? Kijk voor meer info op Rondje Cultureel Leidschenveen.

BOL zoekt
voorzitter

Heb je bestuurlijke ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom bewonersorganisatie Leidschenveen versterken. Alle leden van de BOL zijn vrijwilligers met hart voor hun wijk Leidschenveen en de bewoners. Samen zetten zij zich in voor een plezierige, schone en veilige woonomgeving voor jong en oud. Ben je beschikbaar en vind je de werkzaamheden leuk? Wil je meer betekenen voor jouw wijk? Reageer via info@leidsvchenveen.nu of per telefoon 070-4445818.

Bridgen in
Leidschenveen

Iedere 1e en 3e zondagmiddag in de maand bent u welkom om te komen bridgen in het gezellige restaurant Heerlijk, Harriƫt Freezerhof 201. Geen lidmaatschap vereist. Entree is 3 euro en u wordt ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Om 13.30 uur start de bridgedrive (zaal open om 13.00 uur). Bel voor vragen naar Bridgeclub BOL, tel. 070-4445818.

Saturday live in
de bibliotheek

Met Saturday live brengt bibliotheek Leidschenveen (Emmy Belinfantedreef 7) muziek dicht bij huis. Zaterdag 9 februari, 15.30 - 16.30 uur, is er een optreden van singer-songwriter Levi Manner. Saturday live is een reeks van 6 concerten op de 2e zaterdag van de maand. Aanmelden is niet nodig.