In een afwisselend programma zingt Jacqlin liedjes van Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Diana Krall en Norah Jones (foto: pr).
In een afwisselend programma zingt Jacqlin liedjes van Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Diana Krall en Norah Jones (foto: pr).

Live optreden Jacqlin Peters ColLEKtive bij Midvliet FM

Het programma Kakafonie bij Midvliet FM heeft zondag 10 februari heeft een derde uur. In dat extra uur, tussen 14:00 en 15:00 uur is er een exclusief optreden van het Jacqlin Peters ColLEKtive in de grote studio van Midvliet.

Dat concert met als titel 'My tribute to Ella's songs' is live te volgen via Midvliet FM en Midvliet televisie. Het is mogelijk om het concert bij te wonen, maar de ruimte in de studio is beperkt en vol is vol. In een afwisselend programma zingt Jacqlin liedjes van Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Diana Krall en Norah Jones. Een uur lang heerlijk genieten van werk uit het American Songbook. Vanuit het hart gezongen, in haar eigen stijl. Het Jacqlin Peters ColLEKtive bestaat uit Patrick Holleeder, Sándor Bódi, Vincent Knaven en Jacqlin Peters. De veelzijdige pianist Patrick Holleeder, heeft na zijn behaalde Masterdiploma aan het Zwols Conservatorium samengewerkt met talloze musici waaronder Cor Bakker, Henk Meutgeert en jazznestor Jerry van Rooijen. Naast zijn werk als concertpianist, arrangeur en muziekdocent, is hij een van de vaste begeleiders van Jacqlin, maar speelt ook in diverse andere bezettingen. Sándor Bódi is in dit ensemble de rots in de branding. Deze Hongaarse bassist weet met zijn bas altijd op meer dan voortreffelijke wijze een mooie basis onder het totale geluid van dit collectief te leggen. Vincent Knaven, maakt het ColLektive compleet en zorgt voor de juiste grooves. Kijk voor meer info op: www.jacqlin.nl.